Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικη πλατεία



 Νομίζω ότι τα  megapixels είναι πολύ "λίγα" για να αποδώσουν την ατμόσφαιρα και την διάθεση που επικράτησε το προηγούμενο τριήμερο  στην πλατεία της Νέας Μαδύτου και κατ΄επέκταση σε όλο το χωριό.
 Φρέσκες ιδέες από τους ανθρώπους των συλλόγων που έδωσαν έναν τόνο πολιτισμού, καλαισθησίας και πάνω απ' όλα ελπίδας ότι μπορούν να γίνουν φανταστικά πράγματα.
 Ο στολισμός ανέβαζε ακόμα ένα επίπεδο την έτσι κι αλλιώς καταπληκτική πλατεία, οι φωτιές, τα σπιτάκια, τα χαρούμενα παιδιά και οι κοινωνικότητα έφτιαξαν την διάθεση όσων την επισκέφθηκαν.
 Μπροστάρηδες  σ' αυτή την προσπάθεια οι άνθρωποι του πολιτιστικού συλλόγου, του αθλητικού συλλόγου και του συλλόγου των Γονέων και κηδεμόνων του χωριού.
 Μπράβο παιδιά! Συνεχίστε να μας εκπλήσσεται  με τις φρέσκες ιδέες σας και να αναζωογονείτε   το χωριό.
 Κι άμα έχετε όρεξη να κάνουμε καμιά επαφή με τον δήμο Θεσσαλονίκης μπας και τους ξεστραβώσετε και σταματήσουν να στήνουν τσίρκο αντί να ομορφαίνουν την πόλη όπως εσείς.

Υ.Γ.  Τις φωτογραφίες τις έκλεψα από δημοσιευμένα άλμπουμ του Χάρη Περήφανου και της Νίκης Καραγκιόζη χωρίς να τους ρωτήσω φυσικά και την μουσική έγραψε για την περίσταση και μας τραγούδησε ο James Brown !


                                                                                                                                     Κουκ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου