Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Πως θα τους ξεχωρίσετε. Την ήρα από το στάρι.

 
 Ποιοι ήσαν υπέρ του σχεδίου Ανάν. Ποια μεγαλοστελέχη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ , όπως Παπανδρέου, Μπακογιάννη και λοιποί συγγενείς αρθρογραφούσαν και τρομοκρατούσαν τον λαό ότι αν δεν ψήφιζαν οι Κύπριοι το σχέδιο Ανάν θα καταστραφεί η Κύπρος. Το έχετε ξεχάσει ; Για να μη ξεχνάμε ..
και να θυμόμαστε, τα ίδια ονόματα, τα ίδια πρόσωπα προσπαθούν και σήμερα να πείσουν τον λαό, ότι χωρίς το μνημόνιο η Ελλάδα θα καταστραφεί. Προσπαθούν να τρομάξουν τον λαό ότι κινδυνεύει να μη πάρει συντάξεις και μισθούς ενώ ταυτόχρονα, του τα μειώνουν καθημερινά Άλλοτε υπό μορφή περικοπών, άλλοτε φόρων, το εισόδημα της μεσαίας και κάτω τάξεως, οδηγείται σε επίπεδα Κίνας.
Οι μεγάλοι ηγέτες κρίνονται από κρίσιμες αποφάσεις. Η Κύπρος είχε την τύχη να έχει ένα Τάσσο Παπαδόπουλο που εναντιώθηκε στις εξωτερικές και εσωτερικές ασφυκτικές πιέσεις. Πάλεψε και νίκησε το σύστημα που πλήρωσε με δεκάδες χιλιάδες δολάρια πρόθυμους πολιτικούς, δημοσιογράφους πανεπιστημιακούς και οργανισμούς προκειμένου να πείσουν τους Κύπριους υπέρ του σχεδίου Ανάν , όπως είδαν το φως αποχαρακτηρισμένα μυστικά έγγραφα.. Ο Παπαδόπουλος είπε «παρέλαβα κράτος δεν θα παραδώσω κοινότητα» 
 Οι δικοί μας, ο πρώην πρωθυπουργός και ο πρόεδρος Δημοκρατίας παρέλαβαν κράτος και το μετέτρεψαν σε Γερμανική αποικία. Το δυστύχημα για την Ελλάδα είναι στην άλωση της χώρας και παράδοση των κλειδιών της, συμμετέχουν τρία κόμματα , ανεξάρτητοι βουλευτές δημοσιογράφοι, πανεπιστημιακοί και άλλοι πρόθυμοι για να μας πουν ότι δεν υπάρχει διέξοδος. Υπογράφουν για εμάς χωρίς εμάς, χωρίς να έχουν διαβάσει ό,τι έχουν υπογράψει. Αυτοκαταργήθηκαν. 
Με το δίκιο του ο λαός είναι υποψιασμένος ότι, όπως στην Κύπρο τώρα και για την Ελλάδα τα ίδια πρόσωπα δεν είναι ειλικρινή στις προθέσεις τους και ότι εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα. Καταβάλλουν κάθε φιλότιμη προσπάθεια για την διάλυση της χώρας. Όλα τα μέτρα που παίρνουν είναι εναντίον της ανάπτυξης. Είναι διαλυτικά του συντάγματος και της δημοκρατίας του κοινωνικού ιστού, του οικογενειακού προϋπολογισμού, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας, του ξεπουλήματος του φυσικού και εναπομείναντος οικονομικού πλούτου της χώρας. 
Η κερκόπορτα πάντα ανοίγει από το εσωτερικό και η Ελλάδα έχει πολλές σε όλα τα επίπεδα. Πολλούς πρόθυμους που για την καρέκλα και για κάποια αργύρια θα πουλούσαν και την μάνα τους. Όλοι οι βουλευτές της Βουλής είναι υπεύθυνοι για την χρεοκοπία. Είναι υπεύθυνοι είτε άμεσα εμπλεκόμενοι είτε έμμεσα με την αδράνειά τους υπηρετώντας την κομματική πειθαρχία δεν αντέδρασαν. Η συνενοχή είναι ενοχή. Οι 255 βουλευτές που στήριξαν Παπαδήμο για να μη χάσουμε την 6η δόση που συνέργησαν στην κατάλυση της δημοκρατίας δεσμεύοντας την χώρα χωρίς εκλογές ας μας απαντήσουν. Τι θα δίνουμε κάθε φορά για να πάρουμε την επόμενη δόση ; 
Πρώτα τα περιουσιακά μας στοιχεία, μετά τις γυναίκες και τις κόρες μας και τέλος θα μας οδηγήσουν αλυσοδεμένους σε κάποια ορυχεία της Αφρικής. Όλους αυτούς, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων ο λαός πρέπει να τους στείλει στα σπίτια τους, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Αυτό το φοβούνται και δεν προχωρούν σε εκλογές, είτε για επιμήκυνση χρόνου της έδρα τους είτε γιατί πρέπει να ολοκληρώσουν το καταστροφικό έργο που ανέλαβαν εργολαβικά. Η σωτηρία θα έλθει από το ξεσήκωμα του λαού. Ο λαός πρέπει να ξεσηκωθεί Τώρα, να οργανωθεί και να αντισταθεί πριν είναι αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου