Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Άνθρωποι vs πολιτικοί

 17.600 συμβασιούχοι δημοτικοί υπάλληλοι και 10.000 επιλαχόντες από τον ΑΣΕΠ, στον στενό δημόσιο τομέα μέχρι τις 19 Μαρτίου ( γιατί 2 μήνες πριν κάθε εκλογική αναμέτρηση απαγορεύεται κάθε πρόσληψη).  Εμείς οι άνθρωποι αυτό  το λέμε πελατειακές σχέσεις. Οι πολιτικοί το λένε ανάπτυξη.
 Αντί να δώσουν μάχες στους διαδρόμους των Ευρωπαϊκών διευθυντηρίων, εκεί που παρέδωσαν την πραγματική διοίκηση του τόπου οι οκνηροί πολιτικοί, δίνουν εντολή σε λιμενόμπατσους (είδος που αιωρείται και πλέει σε αχαρτογράφητα νερά της ανθρωπιάς)  να δολοφονούν και να πνίγουν ανθρώπους, "κατώτερης ποιότητας" μεν ανθρώπους δε!
 Ενώ τα τελευταία χρόνια ο παραγωγικός ιστός της χώρας και οι καθημερινοί άνθρωποι εκλιπαρούσαν για την τοκογλυφική έστω  χρηματοδότηση από τις τράπεζες, οι οποίες την αρνούνταν κατηγορηματικά παρ' όλη την χρηματοδότησή τους με πακτωλούς δημόσιου χρήματος, με ένα νεύμα των πολιτικών
έρεαν εκατομμύρια  από Α.Τ.Ε. και Τ.Τ. προς τα κόμματά τους, τους κουνιάδους τους και τους ημέτερους.
 Ενώ οι πολιτικοί δεν θα "βγαίνουν" αν τους μειωθεί το δεκαχίλιαρο του μισθού τους, ψηφίζουν και υπογράφουν αβίαστα την οικονομική εξουθένωση των ανθρώπων.
 Στη θέση της Ευρώπης που ξεκίνησε ως οικονομική ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ και μετεξελίχθηκε σε Γερμανική ιμπεριαλιστική-αποικιακή ένωση των υποτελών λαών στις προνομιούχες διεθνείς και κατά τόπους  ελίτ, οι άνθρωποι βλέπουν το άθαφτο πτώμα που ήδη το τρώει η σήψη ενώ για τους πολιτικούς είναι βρισιά το να εκφράσεις αντιευρωπαϊκό λόγο.
 Οι άνθρωποι υποφέρουν καθημερινά, με επίσημα αναγνωρισμένο σύγχρονο λήσταρχο Γιαγκούλα το κράτος. Οι πολιτικοί λένε ότι η Ελλάδα τα κατάφερε και ότι οι Έλληνες δεν υπερφορολογούνται.
 Ζητήσαμε ως άνθρωποι, δίνοντας υπόσταση αξιωματικής αντιπολίτευσης σε έναν υπό διάλυση σχηματισμό, την δημιουργία επιτροπής λογιστικού ελέγχου του χρέους·  την διαγραφή του απεχθούς και αποπληρωμή του πραγματικού χρέους με δόσεις ανάλογες της ανάπτυξης της οικονομίας όπως προβλέπουν οι διεθνείς συμβάσεις· την μονομερή κατάργηση όλων των μνημονίων και των αντισυνταγματικών πράξεων νομοθετικού περιεχομένου· την ακύρωση των ιδιωτικοποιήσεων της κοινής δημόσιας περιουσίας  που δεν ανήκει  στο κράτος αλλά στην κοινωνία·συγκεκριμένο πρόγραμμα για την ανακούφιση της χειμαζόμενης κοινωνίας, αλλά φευ! Είδαμε πολιτικούς, μέλλοντες υπουργούς με μετοχές σε πολυεθνικές που κερδίζουν από το χρέος μας και πολιτικούς εργατοπατέρες-γυρολόγους με εφάπαξ εκατομμυρίων.
 Έχουμε "πολιτικούς" που ξεκίνησαν ήδη την εμφύλια σύρραξη με πολιτικές δολοφονίες νέων ανθρώπων και καθημερινές οδομαχίες στην Αθήνα και στον Πειραιά.
 Έχουμε αριστερούς ανθρώπους  με ανθρωποκεντρικό τρόπο σκέψης αλλά όχι αριστερούς πολιτικούς.
Καιρός λοιπόν να διαλέξουμε με ποιόν θα συνταχτούμε . Με τους ανθρώπους ή με τους πολιτικούς. Τους πολιτικούς θα μας  τους βάλουν στο σαλόνι μας  οι συνέταιροι τους οι δημοσιολόγοι.
 Τους ανθρώπους θα πρέπει να ψάξουμε και να τους βρούμε μέσα μας.
                                                                                                                               
                                                                                                                                       Δον Κουκ











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου