Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ε άι στο διάολο...

Σωτήριον έτος 2012 . Η χρονιά που επέλεξε να στείλει στις κάλπες του Έλληνες , η υποδιεύθυνση Ελληνικών ζητημάτων του παγκόσμιου διευθυντηρίου , που λέγεται γενικώς και αορίστως "αγορές".
Ενώ στις δημοκρατίες δυτικού τύπου , που πολύ θα θέλαμε να ταυτιστούμε, οι εκλογές είναι προκαθορισμένες από τώρα μέχρι το διηνεκές , οι εκλογές στη Ελλάδα ορίζονται κατά το δοκούν των εκάστοτε διοικούντων .
  Η προπολεμική γενιά που ηγήθηκε τη χώρα, είχε περίεργες επιρροές και διασυνδέσεις, όπως οι υπερπόντιες των συνταγματαρχών  , οι Βρετανικές του βασιλιά και οι ύποπτες Γερμανικές του αυτοεξόριστου . Το απαύγασμα αυτών των επιρροών , εκφράστηκε με το "ανήκωμεν εις την Δύση" και την ένταξη της χώρας στην τότε Ε.Ο.Κ. . Η  Ε.Ο.Κ ,  δημιουργήθηκε ως σύγχρονη "Ιερά συμμαχία" με πρόσχημα να αποτρέψει τις μελλοντικές συγκρούσεις των Ευρωπαϊκών λαών , αλλά με σκοπό να συγκεντρώσει εξουσίες και να καταληστεύσει λαούς .Φυσικά στο άκουσμα και μόνο ότι θα συμμετείχε η Γερμανία , οι Άγγλοι κράτησαν και κρατάνε σταθερές και μεγάλες αποστάσεις.
  Μας βάλανε λοιπόν και 'μας μέσα , χωρίς όπως είναι φυσικό να μας ρωτήσουν . Το παραμύθι που μας τάισαν εμάς το '80 και την Κύπρο αργότερα , ήταν ότι αυτή η καπιταλιστική αγέλη θα μας υπεράσπιζε  σε πιθανή μας διένεξη με τους εξ ανατολών γκρίζους λύκους .Άμα το είδατε αυτό στην απώλεια των Ιμίων , που από Ελληνικό έδαφος έγινε "γκρίζες ζώνες" και στην προσπάθεια επιβολής της πλεκτάνης Ανάν , γράψτε με.
 Ήρθε λοιπόν η επόμενη γενιά πολιτικών , γνήσια τέκνα της μπέιμπι-μπουμ,  που στα νιάτα της αμφισβήτησε και επαναστάτησε , για να  επιβιβαστεί  πρώτη στο τρένο του παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού και να σύρει μαζί της και ΄μας. Το εισιτήριο λίγο αρμυρούτσικο · για την μέχρι τώρα διαδρομή , μας ζητάνε 320.000.000.000 €. Εκτός ότι μας ανάγκασαν να πετάξουμε όλες μας τις αποσκευές· πρωτογενή αγροτική παραγωγή τροφίμων, μεταποιητική βιοτεχνία και βιομηχανία αγροτικών προϊόντων, κλωστοϋφαντουργεία, βαριά βιομηχανία , πανεπιστήμια, νοσοκομεία· μερικά ακόμα μπιχλιμπίδια που κάνουν βιώσιμη μια εθνική οικονομία , όπως εθνικό νόμισμα , ενέργεια, τηλεπικοινωνίες και τράπεζες  απεμπόλησαν τον δημόσιο χαρακτήρα τους  προς χάριν  νεοφιλελεύθερων Φριντμανικών ιδεολόγων με άπατες τσέπες. Αντ'αυτού μας χρύσωσαν το χάπι με χάντρες και καθρεφτάκια που τα ονομάτισαν πακέτα Ντελόρ, Μ.Ο.Π. , ΕΣΠΑ .
 Έρχεται σήμερα αυτή η καπιταλιστική αγέλη  με τους εδώ τοποτηρητές της και μας λέει ότι αυτά που δώσατε μέχρι τώρα  δεν φτάνουν . Από δω και πέρα για να είστε μαζί μας θα πρέπει να δώσετε κι άλλα . Ότι ενεργό και αδρανές οικονομικό στοιχείο υπάρχει στη χώρα, δημόσιο ή ιδιωτικό , πρέπει να περάσει στα χέρια μας αλλιώς θα σας πετάξουμε έξω και άκουσον-άκουσον! θα ξαναγυρίσετε στο εθνικό σας νόμισμα !
  Ε  άι στο διάολο Ε.Ο.Κ. Εσείς και τα εδώ τσουτσέκια σας . Δεν φοβηθήκαμε την Εθνική μας μοναξιά 3.000 χρόνια τώρα. Όσο και να μας κουνάτε το δάχτυλο , να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε του κεφαλιού μας!!


                                                                                                                  Κουκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου