Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Τρεις λαλούν κι' εφτά χορεύουν

Αλλάξανε(;) τα πράγματα τελικά στη χώρα του Ποτέ Ποτέ......Εεεε καιρός ήτανε!!Μεγάλη και παρατεταμένη ακυβερνησία ρε παιδάκι μου,που έπληττε καθημερινά το κύρος της χώρας στο εξωτερικό!!Στραβώσανε και οι εταίροι μας,οι πιστωτές,οι Αγορές (τρομάρα μας,μάθαμε και τις Αγορές),οι τσατσάδες που έμενε επί μακρόν το κατάστημα χωρίς "κοπέλες",ενώ είχαν ετοιμάσει τόσα καινούρια "προγράμματα" για να προσφέρουν στη αξιότιμη πελατεία τους!!Ααα...και οι τραπεζίτες,έφτασαν στα όρια του στερητικού συνδρόμου...Ξέρεις τι είναι να έχεις ν' ακούσεις "Yes mister" σχεδόν ένα δίμηνο από επίσημα κυβερνητικά χείλη..;Αυτά όμως είναι πλέον παρελθόν.
Ο Αντωνάκης - επιτέλους - θα γίνει Πρωθυπουργός...!!!!! Μετά από τόσα χρόνια που πολιτεύτηκε,συμπολιτεύτηκε, αντιπολιτεύτηκε - μέχρι και κυβέρνηση έριξε για της πατρίδας το καλό - ήρθε η ώρα της δικαίωσης του μεγάλου ανδρός.Άσε που κάτι μικρομικροί αξιώνουν λέει να μην ηγείται αυτός της νέας κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας...... οι αχάριστοι...!! Ο Μπένυ παρά το ποσοστό καταδίκης και αποδοκιμασίας,που δεν εκλαμβάνεται σε καμία περίπτωση ως τέτοιο από τον κομματικό μηχανισμό, θα (συν)κυβερνήσει!! Εμ βέβαια,ανεκτίμητη η εμπειρία του βλέπεις...και οι σχέσεις του με τας Ευρώπας απαραίτητες στην υπηρεσία του έθνους του ανάδελφου.Στο φινάλε φινάλε,έχει κι' ένα εκτόπισμα βρε αδερφέ,πως να το κάνουμε!! Ο κυρ-Φώτης πάλι,θα συμμετέχει ενεργά στη σωτηρία της πατρίδας,αφού κατάφερε και τους επέβαλε τους  όρους του εθνοσωτήριου σχεδίου του,γιατί όλα κι' όλα..... αν δεν δέχονταν ο Αντωνάκης με τον Ευάγγελο αυτούσιο το σχέδιο ΔημΑρ,δεν θα τους τό 'κανε το χατήρι όσο κι' αν τον εκλιπαρούσαν γονατιστοί!!Ο Αλέξης τώρα......αχχ ο Αλέξης.....δεν θα βρίσκεται πλέον πίσω από τις λέξεις,μόνο, αλλά και πίσω από τις έλξεις,τις θέλξεις και τις κάθε λογής έξεις....Δυνατός και με περισσή αυτοπεποίθηση, θα αγωνιστεί λυσσαλέα ενάντια στο κατεστημένο,αφού το δικό του και μόνο καλό της πατρίδος είναι καλύτερο όλων των άλλων καλών,που δεν είναι ούτε σύγχρονα,ούτε εφικτά,αλλά προπαντός ούτε και αριστερά!! Ο (κατα)Καημένος απ' την άλλη,θύμωσε γιατί δεν τον παίζουνε επειδή έκανε ζαβολιές..... χελετζίκια όπως τα λέγαμε πιτσιρικάδες!!Έτσι είναι Πανούλη,ξεκίνησες κόντρα σε όλους και σε όλα,συνέχισες άτεγκτος και ατσαλάκωτος ορκιζόμενος ότι δεν θα συμπράξεις με τους εθνικούς μειοδότες ούτε νεκρός και κατέληξες στο "δώσε κι' εμένα μπάρμπα"!!Η Αλέκα...!!!Τι να πει κανείς και για την Αλέκα.......για το χειλάκι πετροκέρασο!!Είναι και που στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί!!Η Αλέκα θα συνεχίσει να λέει από καμιά μαλακία για να περνάει η ώρα,κατά το γνωστό ανέκδοτο,αφού το κόμμα το κατάντησε τελεία.....και το πάει για αποσιωπητικά... Όσον αφορά δε τους..... "Οι Άλλοι"....(ξέρετε...οι ακατανόμαστοι-φτου κακά-ήμαρτον Παναγία μου), θα μας ψοφήσουν στην ορθοστασία με τα "Εγέρθητι" ώρα στην ώρα,τώρα που(με το δις εξαμαρτείν) το αντιλαμβάνονται πλέον και ως αναφαίρετο δικαίωμα τους..(αφού ως γνωστόν,όταν η μυίγα κάνει κώλο χέζει τον κόσμο όλο).......
Οπότε αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,ιθαγενείς κάτοικοι αυτής της τόσο όμορφης όσο και μοναδικής χώρας,κρατήστε μικρό καλάθι από αύριο(μη σας πω να μην κρατάτε καθόλου καλάθι,για νά 'ναι και τα χέρια σας ελεύθερα μπας και χρειαστεί να ρίχνετε και καμιά φάπα που και που)!!Κρατείστε απλά ο ένας τον άλλο και κρατηθείτε απ' τα πιστεύω και τα όνειρα σας,συνεχίζοντας ο καθένας τον αγώνα του όπως αυτός τον αντιλαμβάνεται!!Βγάλτε τα κάθε χρώματος γυαλιά,αν εξακολουθείτε ακόμα να φοράτε,επικροτείστε το δίκαιο και το αληθινό όπως εσείς και μόνο εσείς το αντιλαμβάνεστε και κατακεραυνώστε -με έργα πλέον κι' όχι λόγια - το σάπιο και το άδικο,όπως πάλι εσείς και μόνο εσείς το αντιλαμβάνεστε.....ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟΥ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου