Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Υπερβόρειοι βάρβαροι και μαθήματα πολιτισμού ...

Τί σκωτσέζικο ντους ήταν αυτό που μας σέρβιρε χθες η κρατική ΝΕΤ; Στις βραδυνές ειδήσεις , με το πράο και δημοσιοϋπαλληλίστικο ύφος της Στάη ( που  όταν ρωτάει υπουργό μου θυμίζει τον Οραήλογλου όταν ρωτούσε το Παπαγεωργόπουλο) να δείχνει τον Βενιζέλο με το αιμοβόρικο ύφος , να κουνάει το δάχτυλο προς κάθε κατεύθυνση της βουλής και της Ελληνικής κοινωνίας , πανηγυρίζοντας για την μεγάλη επιτυχία του P.S.I.( άλλος ένας όρος που θα μπορούσε να προσθέσει στο "MP3" ο Δεληβοριάς ). Μια επιτυχία που μου φαντάζει τόσο ύποπτη , αφού πανηγυρίζουν και οι παγκόσμιοι τραπεζίτες . Τί κοινά συμφέροντα μπορεί να έχει ο Ελληνικός λαός με του τραπεζίτες , ώστε να πρέπει να πανηγυρίζουμε μαζί τους για την διευθέτηση ενός προβλήματος; Προφανώς κοινά συμφέροντα έχει ο Δωσίλογος αυτός μαζί τους , αλλά ... χιλιοειπωμένα...Το επεισόδιο αυτό δεν το είδα , όμως είναι τόσο χιλιοπαιγμένο ( κοντεύει να ξεπεράσει σε επαναλήψεις και τους "Απαράδεκτους") που είμαι σίγουρος ότι αυτό έπαιξε.
   Και αφού μας έχουν πρήξει  γεμίζοντας τις οθόνες και τα μυαλά  μας  μ' αυτούς τους δωσίλογους , Εφιάλτες , προδότες - διαλέξτε εσείς τον όρο που σας ταιριάζει -  μας πετάνε το doc του Αυγερόπουλου , τον  ΕΞΑΝΤΑ , και μας στέλνουν αδιάβαστους. Εκεί που έχει ζεσταθεί η ψυχούλα μας  και αρχίζουμε να  πιστεύουμε ότι η προδοσία ήταν αναγκαίο κακό , και δεν πειράζει θα το υποστούμε κι αυτό, τι να κάνουμε  μονόδρομος ήταν δεν γινόταν αλλιώς , μας πετάνε στην Υπερβορία , την αρχαία Θούλη, και μας λένε ότι εκεί ένας άλλος λαός , βάρβαρος , και χωρίς αρχαίες  πνευματικές περγαμηνές , με πολιτικούς με αρχίδια , αντιμετώπισε το πρόβλημα κάπως αλλιώς.  Οποία έκπληξης !!! Μα πώς , γίνεται αυτό ; Αφού οι δικοί μας αρχίδια πολιτικοί μας είπαν ότι δεν υπάρχει άλλη λύση!!!
   Κι όμως πάντα υπάρχουν πολλές λύσεις. Αυτήν πού ακολούθησαν οι δικοί μας προδότες ήταν η λύση που πρότειναν και συνέφερε τα αφεντικά τους , του τραπεζίτες . Η λύση που ακολούθησαν οι "βάρβαροι", ήταν αυτή που στο κέντρο της , είχε το Έθνος τους.
   Ο πρόεδρος της Ισλανδίας έλεγε ότι ο πολιτισμός της Ευρώπης είναι η δημοκρατία . Γιαυτό  ,στις μεγάλες αποφάσεις που κλειδώνουν το μέλλον του έθνους , πρέπει να το ρωτάμε και όχι να αφήνουμε τις οικονομικές ολιγαρχίες να πέρνουν αυτές τις αποφάσεις . Μόνο τέτοιου μεγέθους  πολιτικοί δικαιούνται να εκφέρουν την λέξη ΕΘΝΟΣ. Οι δικοί μας πρέπει να ντουφεκίζονται άμα τη εκστόμισή της  .
   Και ζήσαν αυτοί καλά και 'μεις χειρότερααα!!!
 
   Υ.Γ.  Να μην ξεχαστούμε στις 18 παιδιά,  να βάλουμε το 2ευρω στην τσέπη και να τρέξουμε ωσάν πειθήνιο κοπάδι να πάμε στις κάλπες .
       Ε, να λέμε και κάνα χωρατό να γελάει το χειλάκι μας ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου