Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Σταμάτα ν' αδιαφορείς!!!Η αδιαφορία τους γιγαντώνει!!!

  Δεν θα μπορούσα να μείνω αδιάφορος.Δεν μπορείς ούτε κι εσύ.Είναι έγκλημα.Αν πραγματικά αγαπάμε τον τόπο μας, πρέπει να ενεργοποιηθούμε και να τον διαφυλάξουμε απ' αυτό που ξεκίνησε  ως αστείο, ως τρόπος αντιπαράθεσης στους φαύλους και διεφθαρμένους πολιτικούς και κατέληξε σε δικαστή αστραπή(χωρίς δίκες και απολογίες) και μπαμπούλα των πάντων.
  Ξυλοδαρμοί, ομάδες περιφρούρησης, γυμνασμένα τερατάκια με κεφάλι άδειο κονσερβοκούτι κι ό,τι ακόμη χωράει ο νους σου, έχουν γίνει τμήμα της καθημερινότητάς μας.
   Δέρνουμε παντού.Μπράτσα να υπάρχουν κι όλα εντάξει.Δέρνουμε στα στούντιο (ε,γλώσσα κι αυτή η Κανέλλη!!!) και στις πλατείες.Φανερά και κρυφά.Επί δικαίων και αδίκων.Δεν μασάμε τίποτε.Έτσι κι αλλιώς κι η Αστυνομία μέσες-άκρες, μαζί μας είναι.Το ανύπαρκτο, δυστυχώς, ελληνικό κράτος τους γέννησε και τους θρέφει.Η ατιμωρησία των διεφθαρμένων πολιτικών και των παρατρεχάμενων τους, μας αγανάκτησε σε τέτοιο βαθμό, που ένα μεγάλο ποσοστό συμπολιτών μας, ζαλισμένο και απογοητευμένο, θεώρησε πως θα εκδικηθεί σ' ό,τι φαύλο υπάρχει, ψηφίζοντας τους τυρρανόσαυρους.
   Πιστεύω ακράδαντα πως η διαφορά των δικών μας πολιτικών με τους πολιτικούς μιας ευνομούμενης χώρας της Εσπερίας, δεν είναι η τάση στον εύκολο πλουτισμό και τη διαφθορά-αυτά είναι κοινός τόπος παντού-αλλά η σιγουριά της ατιμωρησίας.Αυτό σε σπρώχνει στην απάτη.Αν ήξερε ο κάθε πολιτικός και μη, πως κλέβοντας το ελληνικό δημόσιο θα σάπιζε στη φυλακή, πολύ αμφιβάλλω αν θα έκανε το παραμικρό.
   Έρχεται λοιπον η Χ.Α. και δίνει την αίσθηση στους εύπιστους και τους ανόητους πως θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους.Θα γίνει ο τιμωρός των ενόχων!Είδατε κάποιον ένοχο να τις ''τρώει'';;Εγώ βλέπω μόνο Πακιστανούς και Αφρικανούς!!!Άντε και την Κανέλλη μαζί με τους φουκαράδες που πήγαν να δουν αυτό το έργο-ανοησία(που κανείς δεν θα αντιλαμβάνετο την ύπαρξή του, αν δεν γινόταν αυτός ο ντόρος!).
   Η δραστήρια ομολογουμένως Χ.Α. με τους κουφιοκέφαλους body builders γίνεται ένα με την ορθοδοξία και τον κλήρο, προκειμένου να δείρει αντιφρονούντες και μελαμψούς(ουφ, τι τύχη να 'μαι ανοιχτόχρωμος!), όμως δεν μπορώ να καταλάβω το πώς από τη μιά είσαι καλός Χριστιανός κι από την άλλη αντί να περιθάλπεις τον ανήμπορο και τον κατατρεγμένο(έστω άλλης θρησκείας και χρώματος) τον σπας στο ξύλο;Πόσο κοντά είναι αυτό στον λόγο του Χριστού;Αν και δεν ήμουν ο καλύτερος στα θρησκευτικά, ''φωτιά και τσεκούρι στους άπιστους'' δεν θυμάμαι.''Αγάπα τον πλησίον σου'', θυμάμαι , χωρίς την υποσημείωση να είναι Άριος.
   Αλλά για ποιά χριστιανική θεωρία μιλάνε οι συνεχιστές των Ναζί, όταν στην επίσημη θεωρία τους, μέχρι και πριν μερικά χρόνια, υπήρχε μόνο το δωδεκάθεο και ο αρχαίος θεός Πάνας;
   Για ποιά χριστιανική θεωρία μιλάνε όταν ο (κατά μέγιστη παρεξήγηση) θεωρητικός τους Νίτσε, μιλάει ξεκάθαρα για μηδενισμό και Αθεϊα.Αχταρμάς.Ό,τι να 'ναι αρκεί να μας βολεύει.Εξ' άλλου και ο Χίτλερ με την μάσκα του Εθνικοσοσιαλισμού αιματοκύλησε τη Γη!
   Εκθειάζουν την Αρχαία Ελλάδα, επιλέγοντας τμήματα της ζωής της Αρχαίας Αθήνας, ξεχνώντας, ω του θαύματος!την γέννηση της δημοκρατίας και του διαλόγου σ' αυτήν.Ξεχνώντας ακόμη την αυθαίρετη πίστη του Χίτλερ πως οι Άριοι Γερμανοί είναι οι απ' ευθείας(????) συνεχιστές των Αρχαίων Ελλήνων και όχι οι μαυριδεροί κάτοικοι αυτης της χώρας-σκουρόχρωμο συνονθύλευμα, αποτέλεσμα προσμίξεων με Τούρκους,Βούλγαρους,Σλάβους κ.λ.π.
   Απορώ φυσικά αν έστω κι ένας από τους απερίσκεπτους πιστιρικάδες της Χ.Α. έχει γνώση για τις απόψεις και τις τακτικές του ανθρωπόμορφου τέρατος, που η ντροπιασμένη Δημοκρατία της Βαϊμάρης γέννησε και ανέθρεψε.Ένας φίλος έγραψε πως δεν πρέπει να 'χουμε άποψη για την Χ.Α. αν δεν περάσουμε από Εξάρχεια να δούμε το χάλι τους.Ναι φυσικά.Πώς όμως να 'χουμε άποψη και να ψηφίζουμε την Χ.Α. όταν δεν έχουμε πάει στο Άουσβιτς και στα κρεματόρια.Όταν ξεχνάμε τα 55εκατομμύρια νεκρών(600 χιλιάδες εξ' αυτών στην πατρίδα μας!).Θα τρίζουν τα κόκκαλα των παππούδων μας που παρέμειναν (μοναδικό κράτος στην Ευρώπη, εκτός της Αγγλίας) εμπόλεμοι το 40-41 κόντρα στην Ναζιστική λαίλαπα που σάρωνε τα πάντα.Και μην μου πείτε πως η Χ.Α. δεν έχει σχέση μ' αυτά.Σαφώς κι έχει, αλλά την αποσιωπεί και την καλύπτει.Η εικόνα του Χίτλερ με την αριστερή χωρίστρα το αλλοπαρμένο βλέμμα και τα ναζιστικά σύμβολα, κοσμούσαν μέχρι πριν λίγα χρόνια τα επίσημα έντυπα όργανά τους.
   Όσο για το άλλο επιχείρημα που κάποιοι φίλοι ψηφοφόροι της Χ.Α.(έχω και τέτοιους!!!) μου παρέθεσαν, δηλ.το ζήτημα εκκαθάρισης της χώρας από τους χιλιάδες των μεταναστών που ως πόρτα ορθάνοιχτη της Ευρώπης μας έχουν κατακλύσει, επιτρέψτε μου να είμαι πολύ επιφυλακτικός.Αφ' ενός οι περισσότεροι από τους οπαδούς των ακραίων λύσεων για το μεταναστευτικό, έχουν δυο Πακιστανούς στη δουλειά, μια Αλβανίδα να φυλάει τη μάνα τους και μια Ουκρανή για τις έξτρα ορέξεις τους και αφ' ετέρου δεν έχω δει να εξαφανίζονται οι Νέγροι από τις Η.Π.Α. παρά τις σφαγές από την Κου-Κλουξ-Κλαν, ούτε είδα τους ΕΛΛΗΝΕΣ μετανάστες να γυρίζουν πίσω από την Γερμανία και την Σουηδία (και την Αμερική παλαιότερα), όταν υπέστησαν αντίστοιχες διώξεις από ναζιστικές ομάδες.
   Καμιά υπηρεσία δεν προσφέρουν οι ανεγκέφαλοι.Το αντίθετο μάλιστα.Προσφέρουν ανασφάλεια, τρόμο και δυσφήμιση.Προσωπική μου εμπειρία τον προηγούμενο Μάιο (μεταξύ των δυο εκλογικών αναμετρήσεων) σε μια επίσκεψη Ιταλών δημοσιογράφων σ' ένα ξενοδοχείο της Μυκόνου, το κύριο θέμα συζήτησης ήταν γι' αυτούς η ραγδαία άνοδος του φασιστικού-ναζιστικού κόμματος στην Ελλάδα.Δημοσιογράφοι προερχόμενοι από μια χώρα που γνώρισε καλά τον Φασισμό και υπέφερε απ' αυτόν.Ένιωσα στ' αλήθεια ντροπή.
   Μην εξαπατάσθε λοιπόν.Όλοι εσείς που τους ανέχεστε ή τους υποστηρίζετε, μην περιμένετε τίποτε καλό.Οι τιποτένιοι πορτιέρηδες των Αθηναϊκών clubs δεν μπορούν να γίνουν οι ρυθμιστές της ζωής μας!Τα ντοπαρισμένα βουβαλόπαιδα ας ασχολήθούν με τα μονόζυγα και τις κρεατίνες.Ας πάψουν επιτέλους ν' ασχολούνται με τα κοινά, σκεπτόμενοι με λογικές της ζούγκλας.Αφού το μυαλό τους δεν μπορεί να λειτουργήσει ας καθίσουν στο σπίτι τους.Δεν θέλουμε τον φανατισμό τους.Γιατί όπως πολύ σοφά λένε οι Κινέζοι:''να φοβάσαι τον άνθρωπο που διαβάζει μόνο ένα βιβλίο...''
Κι αυτό το 'χει αφήσει στη μέση γιατί του φάνηκε ακαταλαβίστικο, θα συμπληρώσω εγώ...
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου