Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Δεν αντέχεται και δεν ....αντέχετε!!!

   Σε παθητική ή σε ενεργητική φωνή, ορθογραφημένα ή ανορθόγραφα, το λούκι είναι μεγάλο και το ζόρι δεν αντέχεται.Το τούνελ μοιάζει με σήραγγα για το ''ταξίδι στο κέντρο της Γης''.Χωρίς ελπίδα για φως.Μόνο εναλλαγές.Από τον φλοιό στον μανδύα κι από κει στον πυρήνα της Γης.Κι όλα αυτά, αν στην πορεία δεν πέσουμε σε καμιά λάβα ή δεν βρούμε τίποτα ξεχασμένους καλικάντζαρους.Σκοτάδι απόλυτο και κάψα, που ούτε ο Ιούλιος Βερν δεν φαντάστηκε στο υπέροχο παιδικό του μυθιστόρημα.Φως πάντως, αποκλείεται να βρούμε.Ο δρόμος είναι λάθος.Ο ήλιος, το φως είναι προς τα πάνω κι όχι προς το κέντρο της Γης.
   Δεν ξέρω αν δεν μπορούν ή δεν θέλουν να το καταλάβουν οι ''πατέρες'' του Έθνους, πάντως όλα μοιάζουν εσφαλμένα.Κυνηγάμε χίμαιρες κι ανεμόμυλους, κάνωντας ασκήσεις αντοχής σε ξελιγωμένους συνταξιούχους, υπερχρεωμένους οικογενειάρχες κι απελπισμένους πιτσιρικάδες.
  Χοντροοικονομημένοι πολιτικοί προσπαθούν να μας πείσουν πως αξίζει τον κόπο η προσπάθεια για την σωτηρία της πατρίδας.Μας προτρέπουν ν' αντέξουμε και να δημιουργήσουμε τη χώρα-θαύμα, που θα ζει με μισθούς Βουλγαρίας, τιμές αγαθών Ολλανδίας, με φορολογία Η.Π.Α.-Σουηδίας, και συμπεριφορά-παροχές κράτους προς τον πολίτη, τύπου Σενεγάλης.ΥΠΕΡΟΧΑ!!!
   Η σύνθεση του κράτους-θαύματος που ονειρεύονται οι ''τρικάβαλοι'' με τις ιδέες συνονθύλευμα, πότε από δω και πότε από 'κει, θα προκαλέσει τον παγκόσμιο θαυμασμό και την ιερή συγκίνηση όλων μας.Απορώ πως ξέχασαν κάποιες ιδέες που εφηύρε το ανθρώπινο γένος στο βάθος των αιώνων και θα βοηθούσαν τα μάλα στην εξοικονόμηση χρήματος.
  Οι Ινδοί, για παράδειγμα, άφηναν τους ανήμπορους γέρους, μόνους κι αβοήθητους σε κάποιο ψηλό βουνό να περιμένουν το μοιραίο, αφού τίποτε περισσότερο δεν είχαν να προσφέρουν στην παραγωγική διαδικασία.Έτσι μαλάκα Στουρνάρα γλυτώνουμε συντάξεις και σώζουμε τα ταμεία.
  Ή ακόμη, στην Ινδία πάλι (τι ανωμαλάρες αυτοί οι Ινδοι!!!),οι χήρες ακολουθούσαν τους συζύγους στην τελευταία τους κατοικία, αν αυτοί πέθαιναν πρώτοι.Ούτε συντάξεις χηρείας, ούτε τίποτε.
  Ή το ακόμη γνωστότερο Σπαρτιατικό συνήθειο της ρίψεως των αναπήρων στον Καιάδα.Πως και κολώσαν τα σαϊνια μας;Και συντάξεις, και φάρμακα θα γλυτώναμε!
  Έχω κι άλλες ιδέες, που πρόθυμα θα μεταφέρω στους υπουργούς και τους πρωθυπουργούς.Στα μέλη του κυβερνητικού τρικάβαλου (τι μαλακίες λένε ότι το σεξ με τρεις είναι καλύτερο;;;;) και στους Πανευρωπαϊκούς-Παγκόσμιους οικονομικούς εγκέφαλους-οδοστρωτήρες ανθρώπινων ζωών.Έχω πολλές ιδέες που θα βοηθήσουν να βρεθούν πόροι, για να μη θιγούν οι offshore του Άκη.Να βρεθούν τα φράγκα, για να μην αγγιχθούν οι λογαριασμοί των Βουλγαρομεϊμαράκηδων.Έχω να τους προτείνω τα πιο ρηξικέλευστα για να γεμίσουν τα ταμεία του κράτους και να μην αρθεί η ασυλία αυτών, που κακώς το έσκασαν από το ''άσυλο περισυλλογής κοπροσκύλων''!!!
  Θα το ''χοντρύνω'' και τα πιτσιρίκια, ας μην διαβάσουν παρακάτω!
   ΜΑΛΑΚΕΣ!!!Άλλο να κόβεις τις συντάξεις-μαϊμού κι άλλο να κάνεις τους ανάπηρους συνανθρώπους μας σαν τις μαϊμούδες να προσπαθούν να ζήσουν με μια μπανάνα και χωρίς επίδομα!
Άλλο να θεωρείς τεκμήριο τα 20μετρα σκάφη κι άλλο τα 4 παιδιά!!!
Άλλο να χαμηλώνεις τη σύνταξη του 5χίλιαρου κι άλλο να κόβεις τη σύνταξη του Ο.Γ.Α.!!!
ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ ΤΗ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ .....(να μην πω με τι!!!).
ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΣΑΣΤΕ λέω εγώ;;;;(που λένε και στο χωριό μου!!!)
Ούτε επιχειρήματα έχω πια, ούτε μπορώ να παρακολουθήσω άλλο το κακόγουστο αυτό αστείο με τα ''τελευταία μέτρα'',πριν την όαση της ανάπτυξης και της ''βασιλείας των ουρανών''.
 Δεν πιστεύω τίποτα πια και το επαναλαμβάνω για όσους δεν το κατάλαβαν:
ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΡΙΕΡΑ???Πολιτικοί έπρεπε να γίνουν;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου