Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Έλα ρε ΑΛΕΚΑ...

  Καθώς χάζευα μια δημοσκόπηση,κατόπιν παραγγελίας ή όχι δεν μπορώ να το γνωρίζω πια,σκέφτηκα κι εγώ ο ταλαιπωρημένος Έλλην το αυτονόητο:Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στα πάνω του,κι όχι άδικα κατ' εμέ,ο φεϊσμπουκικός Καμένος δείχνει έτοιμος,κι ο Κουβέλης φαίνεται πιο διαθέσιμος(αν και στην κοινή κάθοδο στις μονοεδρικές ''κλώτσησε''),μένει να ''ψήσεις''και τα αρτηριοσκληρωμένα παληκάρια σου πως αξίζει να τους κάνουμε μια τέτοια πλάκα.
  Δεν είναι λίγα αυτά που μας κάνανε πολλά χρόνια τώρα κι οι δυό μαζί ή ο καθένας μόνος του.
Βγάλε λοιπόν απ' το μυαλό σου αγαπητή μου Αλέκα,ότι καλά και σώνει πρέπει να 'σαι ηγέτιδα της αντιπολίτευσης αλλά και αποκλειστικός εκπρόσωπός της,στη δύστυχη χώρα μας.Πάψε να πιστεύεις πως το Π.Α.Μ.Ε. πρέπει να διαφεντεύει και ενίοτε να καπελώνει ακόμη και τη διαμαρτυρία της γειτονιάς για την μονοδρόμηση της 4ης παρόδου της Οδού Πανοράματος στην Πετρούπολη.
  Είναι καιρός να σταματήσεις να διαμαρτύρεσαι για την εξαφάνιση της πολικής αρκούδας από την Κένυα.Οι καιροι είναι ''γκαστρωμένοι''που 'λεγε κι ο προκάτοχός σου ο Χαρίλαος.Εκσυγχρονίσου.Δούλεψέ το λιγάκι.Εσύ και τα συντρόφια σου με την ομολογουμένως βαριά κληρονομιά.Κάνε μια περιστροφή γύρω απ' τον εαυτό σου,ξέχνα τον Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς και διαπίστωσε πως οι εποχές άλλαξαν κι επιτάσσουν δράσεις διαφορετικές.
  Πάρε απ' το χέρι τον Αλέξη,τον Φώτη και ίσως και τον Πάνο(έτσι σας θέλω να μιλάτε,με τα μικρά ονόματα!)αφήστε τις μικρότητες κι ελάτε να τους κάνουμε την πιο μεγάλη πλάκα!!!Να δούμε τις φάτσες τους σαν να 'χουν πάθει ''ηλίαση''.Να τους δούμε ιδρωμένους και ζαλισμένους.Έλληνες κι Ευρωπαίους.Όλους αυτούς που ''χορεύουν''στις πλάτες μας τάχα στεναχωρεμένοι και κατηφείς.
Να νιώσουν κι αυτοί την αγωνία που νιώθει ο κοσμάκης που δεν έχει το εκατομμύριο καβάντζα στην ελβετική τράπεζα.Να νιώσουν κι αυτοί τον φόβο ότι μπορεί να πληρώσουν για τις φρέσκες αλλά και για τις προ 20ετίας και 30ετίας λοβιτούρες τους.Ν' αλλάξουμε και τον νόμο για να μην παραγράφονται.Να δούμε πόσοι απ' αυτούς θα γίνουν ''καγκελλάριοι'' και θα βλέπουν τον κόσμο ριγέ!
   Δεν γνωρίζω τι ακριβώς υπαγορεύει ο εκλογικός νόμος.Φαντάζομαι πως θα ζητάει τετραγωνικές ρίζες,διανύσματα,ακτίνες και ελάχιστα κοινά πολλαπλάσια.Φαντάζομαι πως θα 'χει χίλια-δυό σκαρφίσματα που θα προσπαθήσουν να μας εμποδίσουν.
 Ξέρω όμως το πιο σημαντικό.Ξέρω πως είμαστε πολλοί.Πολλοί και πολύ εξοργισμένοι.
Γι αυτό σου λέω ρε ΑΛΕΚΑ...
 Έλα να τους τη κάνουμε...να το φυσάνε και να μην κρυώνει...με τίποτα....με τίποτα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου