Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Όλοι μαζί...

Αξιέπαινη η προσπάθεια αυτοοργάνωσης  που ξεκίνησε ο τοπάρχης της Νέας Μαδύτου , που για αρχή την χρηματοδοτεί κιόλας  και φυσικά μπράβο στους εθελοντές που συμμετέχουν στην προσπάθεια .
  Μόνο αν οργανωθούμε και δουλέψουμε μόνοι μας  θα βρούμε λύσεις στα καθημερινά προβλήματα . Το εγκάθετο δικτατορικό καθεστώς που μας διοικεί μας έχει αφήσει στην μοίρα μας . Αφού βέβαια φρόντισε πρώτα να μας διαλύσει με τον Καλλικράτη . Για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι πώς θα εξασφαλίσει τους τοκογλύφους και την αποπληρωμή τους , αφού έτσι κι αλλιώς είναι διορισμένο απ' αυτούς .
  Γι αυτό λοιπόν, πρέπει να βγάλουμε από το μυαλό μας ότι υπάρχουν και ότι θα σταθούν αρωγοί σε οποιαδήποτε προσπάθειάς μας . Μόνοι μας ότι καταφέρουμε , είτε σε προσωπικό-επαγγελματικό επίπεδο , είτε σε συλλογικό- κοινοτικό.  Μην ξεχνάμε ότι οι κοινότητες , η συλλογική εθελοντική  προσπάθεια και οι δωρεές των χιλιάδων ανώνυμων εθνικών ευεργετών  κράτησε όρθια τον Ελληνισμό στα μαύρα Οθωμανικά χρόνια.
  Είναι λοιπόν καιρός , να ξαναβάλουμε την εθελοντική εργασία στην καθημερινότητα και στην ζωή μας , γιατί είναι ανάγκη και γιατί μας αρέσει και όχι γιατί μας το επιβάλουν οι φασίστες των Ολυμπιακών αγώνων και οι πολυεθνικές τους .
  Αυτήν τη στιγμή,  οι καθημερινοί Έλληνες πατριώτες θα παλέψουμε, για να ξανααναστήσουμε  το γκρεμισμένο κοινωνικό οικοδόμημα που μέσα του ζούμε    και όχι τα πάμπλουτα , υπερεθνικά, νεοφιλελεύθερα πασοκοθρεμένα ( ή δεξιοθρεμένα για να μην κακοκαρδίσουμε κανέναν) αρπακτικά.
   Αφού λοιπόν ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΧΡΉΜΑΤΑ,  αυτό που έχουμε να προσφέρουμε , είναι ο χρόνος μας και η όρεξη για να υλοποιηθούν ανάλογες προσπάθειες .
  Ας αφήσουμε λοιπόν τις καναπεδάτες γκρίνιες στην άκρη κι ας σηκώσουμε τα μανίκια...

1 σχόλιο:

  1. Την Ελλάδα, τα τελευταία 30 χρόνια, την κυβέρνησαν και τη χρεοκόπησαν τα αριστεροθερμένα αρπαχτικά!!! Παλέψτε τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή