Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Και τώρα, τι θα γένουμε χωρίς τους Βάρβαρους?

  Και φυσικά εννοώ τους Βάρβαρους του Καβάφη, γιατί από ορίτζιναλ βάρβαρους, έλλειψη δεν είχαμε, ούτε και θα 'χουμε ποτέ.
  Άλλωστε και η λέξη βάρβαρος αν και χρησιμοποιείται στην Αγγλική, την Ιταλική και σχεδόν σε όλες τις γλώσσες του κόσμου, είναι καθαρά ελληνική.Δημιουργήθηκε θέλοντας να χαρακτηρίσει αρχαία φύλα που ομιλούσαν άλλα γλωσσικά ιδιώματα και αντηχούσαν στα ελληνικά αυτιά ως βαρ-βαρ-βαρ.Κάτι σαν αυτό το βαρ-βαρ-βαρ-εγέρθητι!!! των Χρυσων Παιδιών-Αυγών ας πούμε!
   ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΛΑΙΜΕ!!!(χάσαμε τα μυαλά μας και γράφουμε το λέμε με ΑΙ!!!)
  Κάηκε ο σκληρός, μ' ό,τι είχε αποθηκευμένο.
  ΠΑ.ΣΟ.Κ. και πράσινες σημαίες delete!''Πανί'' ο Βενιζέλος με μορφή αφρισμένου μπουλντόγκ, δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πως τα ''χρυσόψαρα-ψηφοφόροι'' απέκτησαν μνήμη.
  ''Κόκκαλο'' ο Antonio, που η αυτοδυναμία έγινε αδυναμία και στη συνέχεια αναιμία, αν κρίνω από τη κατάχλομη φάτσα του, στην ομιλία του μετά τα αποτελέσματα.Λίγο καμμένος απ' τον Καμμένο, λίγο χτυπημένος απ' τα ανθρωποειδή έρποντα, κατέληξε να συναγωνίζεται με τον Αλέξη για να βρει την κρυμμένη λέξη.Κι αν το εκλογικό μας σύστημα δεν ήταν ληστρικό κι αστείο, απομεινάρι της προηγούμενης αμαρτωλής πολιτικής ζωής, θα 'χαμε ''αναγούλες''!Αληθινές και εντονότερες από τις σημερινές.
  Τα εκλογικά κέντρα, φαντάσματα.Ειδικά στη Νέα Μάδυτο δεν είχαν ούτε έναν άνθρωπο άμεμπτο,αδιάφθορο και ευπατρίδη να δώσει τα γαλάζια ή πράσινα, σταυρωμένα ψηφοδέλτια στην 90χρονη γιαγιά, για να ψηφίσει αυτούς που θα καθορίσουν το μέλλον της.
  Στη Μάδυτο της ανεργίας και της μιζέριας, μόνο τα παληκάρια του Κ.Κ.Ε. και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΞΩΠΣ (Μαδυτιανή συνεπαγωγή, δηλ.ΣΥΡΙΖΑ=ξυστά=ξώφαλτσα=ξωπς=δεν υπάρχουμε!) είχαν το θάρρος να δουν τους ανθρώπους στα μάτια.Και είναι και οι μόνοι που ανταμείφθηκαν από τα εκλογικά αποτελέσματα.Γιατί στην τελική, όλη η αριστερά, με τα καλά και τ' άσχημά της, μόνο τέτοια ικανοποίηση περίμενε και περιμένει πάντα.Ούτε καρέκλες,ούτε αξιώματα,ούτε αργομισθίες και μπαρμπάδες στην Κορώνη.Μιλώ φυσικά για την Ελλάδα και μόνο.
   Θέλω να ξεχάσω τις 65 ψήφους της Χρυσής Αυγής, αποτέλεσμα ανόητης πλάκας, ανόητων ανθρώπων.Δεν μπορώ να πιστέψω πως συγχωριανοί μου επέλεξαν αυτόν τον τρόπο διαμαρτυρίας για τα τεκταινόμενα.Ντροπή κι αίσχος.Αποστροφή.Τίποτε άλλο για τα χαμερπή.Για τους χοντρόλαιμους οπαδούς του Ναζισμού.
   Και για να ξαναρθούμε στις εξελίξεις: άρχισαν τα όργανα! Με φούρια και με φόρα οι Τρεμο-Πρετεντέρηδες κι ο κατακκόκινος Καψής (22 η μεγάλη-12 η μικρή!)βάλθηκαν να μας τρομοκρατήσουνε.Έρχεται η συντέλεια κραυγάζουν. Στην υποτέλεια, είχαν κάνει μόκο.Μόνο που τώρα τους έχει φύγει η σιγουριά.Είναι κι αυτοί τρομαγμένοι κι έχει πιο πολλή πλάκα!
   Θα το βιώσουμε κι αυτό και μπορεί να πάρει καιρό.Φαίνεται πως γεννιέται κάτι καινούριο και σίγουρα θα 'χει πόνο.Μπόρει και να 'χουμε αστάθεια ή ακυβερνησία.Μου μοιάζει πιο πολύ με ''γενική καθαριότητα''(αυτή που κάνουν οι γυναίκες, με τις καρέκλες ανάποδα πάνω στα τραπέζια και μας κοκκαλωμένους στους καναπέδες κ.λ.π.).
  ΠΕΤΑΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ (ει δυνατόν για τα συγκεκριμένα στη χωματερή κατ' ευθείαν και όχι στην ανακύκλωση) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου