Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Γενική συνέλευση και εκλογές του συλλόγου Μαδυτίων...

Στην επαναληπτική γενική συνέλευση του συλλόγου Μαδυτίων Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα της Θρακικής εστίας στο Ναυαρίνο , εκλέχθηκε το νέο 9μελές συμβούλιο με την εξής σύνθεση:
        Αλμπάνη Λένα
       Βαϊρλής Στέλιος
       Γιαγλής Φώτης
       Λαδόπουλος Απόστολος
      Μουροπούλου Μαρία
      Μπαλάσης Ανέστης
      Σκόρδας Νίκος
      Φούσκου Ευγενία
     Φούσκος Δημήτρης
  Τα ονόματα είναι με αλφαβητική σειρά αφού δεν έγινε ψηφοφορία γιατί ήταν οι μόνοι υποψήφιοι. το νέο συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε σώμα την πέμπτη στις 21.00 στο γραφείο του συλλόγου.
     Όπως κάθε γενική συνέλευση συλλόγου , έτσι κι αυτή ήταν ζωντανή με τις δημιουργικές μικροεντάσεις της . Το γιατί και το πως εν ευθέτω χρόνο . Νέοι άνθρωποι στο σύλλογο με όρεξη και φρέσκιες ιδέες. Για να δούμε , ίσως καταφέρουμε να τον τοποθετήσουμε στην συνείδηση των νέων Μαδυτιανών ως ένα ενεργό κύτταρο παραγωγής πολιτισμού· γιατί κακά τα ψέματα ο "σύλλογος"  , σημαίνει τόσα χρόνια για του νέους , μία ομάδα άγνωστων γερόντων με Μαϋτιανές καταβολές που κόβουν την πίτα κάπου εκεί στο Φεβρουάριο και έρχονται του Αγίου Ευθυμίου και βραβεύουν τους αριστούχους. Τέλος πάντων οι προκλήσεις μεγάλες και μπροστά μας .
  Ως πρώτο κείμενο γι' αυτό το θέμα ,  δεν θα μπορούσε να τελειώνει διαφορετικά παρά από το να αποδώσω τα προσωπικά μου συγχαρητήριά στο απερχόμενο Δ.Σ. που κράτησε όρθιο και ενεργό  τον σύλλογο τόσα χρόνια  με ειδική μνεία φυσικά για την προσφορά της  στην Μάχη Αλμπάνη-Φούσκου. Νομίζω όμως ότι κάτι τέτοιο  θα γίνει και επίσημα από το Δ.Σ.
  Αυτά και θα τα λέμε τακτικά για το θέμα από 'δω , αλλά και από την ομάδα του facebook αφού αρκετά μέλη του Δ.Σ. είναι μέλη της .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου