Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Στο Κάστρο της Ιστορίας...

   Μια φορά κι έναν καιρό που λέτε ... ήταν μαζεμένος κόσμος και ντουνιάς στο "Κάστρο της Ιστορίας", επ ευκαιρία μιας μεγάλης γιορτής . Άλλοι ήταν μαζεμένοι σε μια γωνιά γύρω-γύρω από έναν παπά, που λειτουργούσε για τον προφήτη Ηλία  ικανοποιώντας τους μεταφυσικούς τους προβληματισμούς (κι ας μην ξέρανε ποιος ήταν ο τύπος) ,  άλλοι χόρευαν στα πανηγύρια του ως γνήσιοι γλεντζέδες... κι άλλοι τρίβανε τα χέρια τους για την κονόμα από την εκμετάλλευση όλων των παραπάνω.
  Σε μια άλλη γωνιά, ήταν μερικοί  που θρηνούσαν βουβά τη μνήμη δεκάδων χιλιάδων νεκρών και αγνοουμένων . Θρηνούσαν το χαμό της πατρίδας , όμως πάνω απ' όλα θρηνούσαν για την προδοσία των αρχόντων και τις φιλίες τους με τους άρπαγες της γης τους  και δολοφόνους των γονιών τους.
  Μέσα σ' αυτό το κλίμα των αντικρουόμενων αγωνιών για το παρελθόν , το παρόν και το μέλλον , περνούσε απ' όλους ο "άρχοντας" και με ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη και ένα καλό λόγο για τον καθένα,  τους καθησύχαζε: Η ορθοδοξία είναι ο πυλώνας του έθνους μας , η παράδοση είναι αυτή που φωτίζει το μέλλον μας, η ελεύθερη οικονομία είναι το σύστημα που αγαπάει τον κάθε πολίτη και μ' αυτό μπορεί  να γίνει πλούσιος ( ή ζάμφτωχος ). Εσείς που κλαίτε μην στεναχωριέστε , οι φιλίες μας "μ' αυτούς" είναι κόλπο για να τους ξεγελάσουμε!!!
 Αφού ξεπέταξε γρήγορα γρήγορα όλους αυτούς τους γραφικούς,  κατευθύνθηκε  ο άρχοντας στο τραπέζι όπου ήταν καθισμένη η Καθημερινότητα , το Μέλλον , η Επιχείριση , η Επιστήμη , η Καινοτομία , η Δημοκρατία , η Παγκόσμια Διακυβέρνηση  , η Κολακεία , η Δημοσιογραφία ,  η Αρπαχτή , η Διανόηση , η Ευαισθησία  και πολλοί πολλοί άλλοι... : Σήμερα αγαπητοί μου υποτακτικοί , σας ανακοινώνω ότι καταργείται η εκπομπή του αναλογικού σήματος της tv για την πρωτεύουσα και αντικαθίσταται από το ψηφιακό σήμα · σε ένα μήνα θα ακολουθήσει όλη η χώρα . Όπως καταλαβαίνετε η χώρα μας περνάει στην εποχή του μέλλοντος χάρη στις άοκνες προσπάθειες της αφεντιάς μας . Μα... πετάγεται η Καθημερινότητα  , αφού εσείς μας λέτε ότι τα μονοπώλια τα κυνηγάτε και τα καταστρέφετε  και γι' αυτό θέλετε να ανοίξετε όλα τα κλειστά επαγγέλματα, τώρα γιατί δημιουργείτε ένα μονοπώλιο; γιατί δεν αφήνετε και τα δύο σήματα και να επιλέγουμε εμείς όποιο θέλουμε;  Εεε χμμ... .Μα  ... πετάγεται ένας διαβασμένος , γιατί το γράφει το μνημόνιο και είναι υποχρεωμένος ο άρχοντας να το τηρήσει , αφού γι' αυτό τον βάλαμε, να μας αρχοντεύει. Μπράβοοοοο χειροκροτούσε η Κολακεία και η Διαφθορά και η Παγκόσμια Διακυβέρνηση .
  Ναι αλλά να σας ενημερώσω , λέει η Επιστήμη , ότι με αυτό το καινούργιο σήμα  το ψηφιακό , τα μηχανάκια της  AGB θα φαντάζουν  σαν προϊστορικά απολιθώματα , αφού πλέον από την "εκπομπή" θα μπορεί να ελέγχεται κάθε συσκευή tv για τί και πότε παίζει . Φωνές, φασαρία και ανάλυση  της δεξιόστροφης φοράς της βίδας τοποθέτησης του MPEG4  από την Δημοσιογραφία...
   Αλλά έτσι και αλλιώς , ο άρχοντας δεν άκουγε γιατί είχε φύγει καθώς ήταν καλεσμένος στο τραπέζι της Κλεπτοκρατίας...
    Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα...
                                                                                                                                          Κουκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου