Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Τιτιβίσματα...

  Ο Νίκος Ζαχαριάδης, αυτή η ιστορική όσο και αμφιλεγόμενη  φυσιογνωμία για το Κ.Κ.Ε. ( τον οποίο τον έβαλε και αυτόν στην διαρκή μπετονιέρα των καθαιρέσεων  - αποκαταστάσεων) , εκεί στην αρχή της δεκαετίας του ΄50, έχει πει την ιστορική πια φράση : "τί Πλαστήρας , τί Παπάγος... άσπρος σκύλος μαύρος σκύλος, ούλοι σκύλοι μια γενιά". Από τότε μέχρι σήμερα , η φράση αυτή μπορεί να παραλληλιστεί σε κάθε πολιτικό συσχετισμό , κομματικό ή προσωπικό.
  Στα καθ' ημάς λοιπόν , τί δεξιό , τί αριστερό δεκανίκι της τρόικας. . Οι διεθνείς , οι Εθνικές και πάνω απ' όλα  προσωπικές συγκυρίες  με κάνουνε στην παρούσα φάση να είμαι πιο κοντά στην Καρατζαφέρια ρητορική ξενοφοβίας  (χωρίς επ'  ουδενί να ταυτίζομαι  ) , είτε γιατί "εμάς" μας πνίγει ο βρόγχος εφορίας - φόρων , ενώ "αυτοί" κινούνται οικονομικά έξω απ' αυτό , είτε γιατί απλά είναι εισβολείς . Σίγουρα δεν μπορώ να ταυτιστώ με τον ρατσισμό σε κάθε τι  Ελληνικό , του αριστερίζων συρφετού μαϊμούδων με "πρώτο"  τον μυστακιοφόρο μπάρπα- Φώτη. Από κοντά και ο ΣΥΡΙΖΑ να πετά στον κάλαθο των αχρήστων , τις ελπίδες που αποθέσαμε στην σαθρή πλάτη του. Εάν αριστεροί μου κύριοι ,στο όνομα και υπό τις επιταγές των διεθνιστικών σας αντιλήψεων , κατακρεουργείτε τα όνειρα και τον κόπο  μιας νέας Ελληνίδας , να πάρετε μεταγραφή για το εξωτερικό! Ποιος ; ο Κουβέλης! που την μέρα που περίμενε τους τροϊκάνους να του δώσουν οδηγίες για να κόψει συντάξεις , έστελνε στα τάρταρα την Ελληνίδα αθλήτρια παίρνοντας το μέρος της Κόκα-κόλα , της samsoung και των ζάπλουτων "Αθανάτων" , γιατί η πιτσιρίκα τους έθιξε τις κότες που τους κάνουν τα χρυσά αυγά , τους Αφρικανούς αθλητές .
 Ας πει κάποιος σ' αυτούς τους περίφημους , όσο και απίθανους  αριστερούς (;) ηγέτες(;) , ότι η Τρίτη Διεθνή και το "προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε" , έχει κοντά αιώνα που εκφυλίστηκε , αφού κατάφερε με τις διεθνιστικές  αποφάσεις της ,που  εκτελούσαν τα κατά τόπους κομουνιστικά κόμματα, να εκθρέψει τον φασισμό και το τέκνο αυτού τον ναζισμό , με όλα τα γνωστά επακόλουθα.
  Ας τους πει επίσης κάποιος, ότι οι πρόγονοι τους Ιακωβίνοι, μέσα από την ανάταση του λαού και την ανάταξη του κράτους , δημιούργησαν το Έθνος, μη δεχόμενοι διαταγές από κανένα διεθνή παράγοντα.
  Αλλά θα μου πεις τώρα ρε Κουκ, τί μας λες Παρασκευή απόγευμα ντάλα καλοκαίρι...
  Άσε που μπορεί και να με αποβάλουν από τις ομάδες  που δημοσιεύω ,αν και δεν πιστεύω γιατί είναι μεγαλούτσικο το κείμενο για Ιούλιο  και μάλλον δεν το διαβάζει κανένας, ενώ το τιτίβισμα της Βούλας το διάβασε μέχρι και το Al Jazeera ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου