Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Αυστηρώς ακατάλληλο...

   Εάν διανοηθώ , ότι αυτοί οι τρυφηλοί , ράθυμοι και βραδύκαυστοι τύποι που το παίζουν πολιτικοί αρχηγοί και γενικώς πολιτικοί , χθες το βράδυ άφησαν τα ζεστά κρεβάτια των ερωμένων τους (θηλυκών -αρσενικών) για να πάρουνε μέρος σ' αυτό που η προπαγάνδα ονόμασε ''πολιτικό θρίλερ επεισόδιο Νο15΄΄ , το στόρι του οποίου ήταν :  κόβω δεν κόβω την επικουρική ή κύρια σύνταξη των απόμαχων Ελλήνων . θα πεθάάάάνω κατά τη ρήση γνωστού καθεστωτικού χιουμορίστα .
    Είμαστε το λιγότερο αθώοι και στερούμενοι κάθε κριτικής σκέψης και ιστορικής μνήμης σε βάθος 12μήνου ., εάν πιστεύουμε ότι το χθεσινό διακύβευμα ήταν οι συντάξεις και η μονιμότητα . Πόσο αστεία φαντάζουν τα επιχειρήματα της καθεστωτικής προπαγάνδας που μας λένε ότι οι κλόουν (αρχηγοί) με τα καπρίτσια τους σαν κορασίδες στον καιρό τους,  διαπραγματεύονταν για το καλό μας . Και πώς συμβαίνει αυτό το ρημάδι το καλό μας να μην το ξέρουμε εμείς , αλλά να το ξέρουν μόνο οι κλόουν της πολιτικής;
    Εμείς τα αγοράκια που υπηρετήσαμε την στρατιωτική θητεία ήμασταν γνώστες ενός μύθου(;) που λέει ότι κάτι μας βάζανε στο ρόφημα για να καταστείλουν την λίμπιντο μας( ή οποία ειρήσθω εν παρόδω στα 20-25 είναι ανεβασμένη όσο οι δείκτες του Ελληνικού χρέους) . Ε τί στο διάολο μας ρίχνουν τώρα στα μυαλά μας και μας κάνουν να πιστεύουμε στην καλοσύνη των τριάκοντα τυράννων;
    Από την ώρα που απο-σύρθηκε ο Εφιάλτης για να ξεκοκαλίσει ανενόχλητος με την οικογένειά του τα τριάκοντα αργύρια , οι εναπομείναντες κλόουν ,''διαπραγματεύονται''  μόνιμα . Τί και επί ποίου δεν μας λέει κανένας . Και ωραία , αν πιστέψουμε την προπαγάνδα , διαπραγματεύθηκαν ( λέμε τώρα ) και πήραν δάνειο . Ας μην πάμε 1 χρόνο πίσω να πούμε ότι στα μνημονιομεσοπρόθεσμα πανηγύριζαν για τα ίδια . Γιατί κάποιος ''τύραννος'' δεν μας λέει τους όρους; Δεν θέλουμε τα ψιλά γράμματα. Αυτά έτσι κι αλλιώς είμαστε τόσο μπουμπούνες που ούτε στα προσωπικά μας δάνεια δεν τα διαβάζαμε. Με τί τίμημα θα το αποπληρώσουμε ως χώρα  και ως κοινωνία αυτό που συμφώνησαν οι κλόουν με προεξάρχοντα τον Εφιάλτη; Γιατί δεν μας το λέει κανένας; Γιατί μας λένε οτιδήποτε άλλο εκτός απ' αυτό;
                                           ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
   Όποτε πάνε να κάνουνε τις μεγάλες βρομιές τους , μας πετάνε να δαγκώσουμε το τυρί για να μην δούμε τη φάκα. Ήρθε το καλό Δ.Ν.Τ. να μας ελευθερώσει από την σκλαβιά των δημοσίων υπαλλήλων .,λένε οι κλόυν( προπαγάνδα) .  Υπογράψτε και δώστε  γη και  ύδωρ που ζητάνε οι ελευθερωτές , λέει το ανιστόρητο πόπολο .  Μπράβο σας  , λένε οι ελευθερωτές ,  οι οποίοι ως πανωπροίκι θα μας οργανώσουν και το κράτος .  Από την στιγμή που το Αιγυπτιακό ιερατείο υποδέχθηκε ως ελευθερωτή τον Μέγα Αλέξανδρο στον ναό του ΄Αμμωνα Δία , για τα επόμενα 300 χρόνια δεν μιλούσαν καν την γλώσσα τους οι Αιγύπτιοι. Αλλά τί να λέμε τώρα .
       Ήρθαν οι κακοί ξένοι και ζήτησαν μείωση μισθών και συντάξεων . Όχι , μόνο πάνω από το ( σάπιο έτσι κι αλλιώς ) πτώμα μας ανακράζουν οι προδότες - κλόουν με προεξάρχοντα τον Εφιάλτη . Σας σώσαμε πανηγυρίζουν . Μπράβοοο !!! Χειροκροτούν οι χειροκροτητές .
    Ποιος όμως τους έδωσε όλους αυτούς τους τσαρλατάνους , του Εφιάλτη προεξάρχοντος , το δικαίωμα να μιλάνε για μας ; Είναι ένα μόρφωμα δοτό και παράνομο . Δεν μας εκπροσωπεί. Να βάλουμε καλά στο μυαλό μας ότι αν θέλουμε να έχουμε μέλλον σ' αυτήν την χώρα , πρέπει να ανατρέψουμε κάθε απόφασή τους . Μόνο αν κάποια στιγμή πάμε σε ανατροπές θα ελπίζουμε σε κάτι. Σε άλλες εποχές όταν μη εξουσιοδοτημένες κυβερνήσεις προσπάθησαν να καθορίσουν το μέλλον , συνέβησαν πολλά . Όταν το '45-΄46 το παρωχημένο πολιτικό προσωπικό δηλ. ο Παπανδρέου ( η κυρία επί των τιμών των  μεγάλων δυνάμεων ή  για τους επιγόνους του ''ο  γέρος της Δημοκρατίας'' χαχαχα) και οι σφουγγοκωλάριοι του ενώ δεν είχαν καμιά νομιμοποίηση αφού δεν ήταν εκλεγμένοι , με τις αποφάσεις τους στη διάσκεψη του Λιβάνου και με την υπογραφή τους στην συμφωνία της Βάρκιζας , αιματοκύλισαν την Ελλάδα για τα επόμενα 4 χρόνια . Δοτοί και μη  εξουσιοδοτημένοι ήταν και αυτοί που πούλησαν   την Κύπρο .
  Πρέπει να σταματήσουμε επιτέλους να πίνουμε το ''ρόφημα'' που μας ποτίζουν . Πρέπει επιτέλους να αρχίσει να μας ''σηκώνεται'' . Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας .  Γιατί κάποια στιγμή οι ''βάρβαροι'' ή θα φύγουν ή θα τους διώξουμε  .  Πρέπει να είμαστε έτοιμοι  να απαντήσουμε στο ερώτημα του ποιητή : Και τώρα τί θα γένουμε χωρίς βαρβάρους . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου