Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Μπέρδεψαν το κούρεμα με το κούρσεμα;


 

Ομολογώ ανερυθριάστως ότι δεν έχω καταλάβει γρι. Με έχουν ζαλίσει ο 79ος στοχαστής και η κ. Γιαννακά επί 2 χρόνια. Το ίδιο έχουν κάνει και οι λοιποί...πράσινοι τυφεκιοφόροι που αφήνουν τώρα ακάλυπτο τον Μεγάλο Κανωνιέρη, διότι δήθεν αυτός πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες για το κακό που μας έκανε, ενώ αυτές οι μυξοπαρθένες αντιστέκονταν και υπερψήφιζαν την καταδίκη μας μόνον όταν ο ΓΑΠ τους στραμπούλαγε τα χέρια. Εγώ επαναλαμβάνω ότι θα υπερασπισθώ τον ΓΑΠ και θα «στήσω στον τοίχο» τους 157, 156, 155 154, 153 που τον χειροκροτούσαν τουλάχιστον δις, πολλές φορές και τρις, εβδομαδιαίως και μετέτρεψαν το χρέος του Δημοσίου από χρέος προς ιδιώτες σε χρέος προς χώρες.  Ναι κύριοι ΛΟΡΔΙ, πόρδοι και το κακό συναπάντημα που θέλετε να διαδεχθείτε τον ΓΑΠ. Να τον διαδεχθείτε σε τί;
Χρωστάω τα κέρατά μου και στην αρχή έλεγαν όλοι ότι αναδιάρθρωση του χρέους δεν συζητείται, διότι σημαίνει καταστροφή. Μετά μιλούσαν για επιμήκυνση αντί του ορθού «παράταση» της διάρκειας των δανείων. Εγκατελείφθη και αυτός ο όρος. Στη συνέχεια ο Συνταγματάρχης  των πράσινων άτακτων Βενιζέλος [ύπαρχος όταν επιβαίνει σκάφους] μας είπε ότι απαγορεύεται να μιλάμε για χρεωκοπία και ο μόνος όρος που μας επιτρέπει είναι selective default. Μετά πανηγύρισαν τις αποφάσεις της 21.07.2011 και στη συνέχεια τις αποφάσεις της 26-27.10.2011 αποκρούοντας μετά βδελυγμίας την πορεία του ΓΑΠ στον λαό δια δημοψηφίσματος.
Τέλος, χειροκρότησαν τον Λουκά, διότι τ’ αφεντικά τούς είπαν ότι από το πολύ χειροκρότημα ο ΓΑΠ έχει πάθει βαρειά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Και νάσου ο Λουκάς να εποπτεύει του κουρέματος των χρεών, ενώ πριν αναλάβει εργοδηγός το απεκήρυσσε δημοσίως.
Εγώ, τώρα, γιατί πρέπει να βγάλω κάποιο σοβαρό συμπέρασμα από όλα αυτά; Έτσι δεν είναι κυρία Αννούλα μου; Προ πάντων όταν μου είπατε μόλις σήμερα ότι «΄Οποιος τραβήξει το καλώδιο της κυβέρνησης, θα σταματήσει το μηχάνημα αναπνοής της χώρας». Υπολαμβάνω ότι απαντούσατε στον Καρατζαφύρερ που απειλεί να αποσύρει τους υπουργούς του. Γιατί, όμως, έτσι χωρίς ονόματα μια ζωή; Γιατί δεν λέτε ευθέως ότι αν ο Καρατζαφύρερ αποχωρήσει από την κυβέρνηση θα πλήξει τη χώρα; Βαρέθηκα τις παρομοιώσεις και τα υπονοούμενα. Πείτε ευθέως: «Τώρα που σας βάλαμε στο βρακί μας ζώα και θα ξεπλύνετε το άγος μας, δεν μπορείτε να κουνηθείτε». Απλά και σταράτα. Πάντως, ορθώς, νομίζω, υπέλαβα από τη δήλωσή σας αυτή ότι έχετε περιαγάγει τη χώρα  σε κωματώδη κατάσταση, ώστε να αναπνέει με μηχανική υποστήριξη. Και είναι γεγονός ότι ο Παπακωνσταντίνου, αυτός ο ανθυπολογιστάκος της πεντάρας,  μιλούσε για εντατική ήδη από τα τέλη του 2009. Ψηφίσατε, όμως,  τόσες και τόσες αηδίες για να βγάλετε τη χώρα από την εντατική και τώρα απειλείτε Θεούς και Δαίμονες μην τυχόν και σας βγάλουν την πρίζα; Αλήθεια, με το συμπάθειο, πιστεύετε ότι ο ελληνικός λαός θέλει να βγάλει την πρίζα από το κόλον σας και να τη βάλει στο δικό του μαζί με τα Μνημόνια; Όχι  βέβαια. Με την πρίζα θα μείνετε. Κανείς δεν την βγάζει από εκεί που την έχετε βάλει. Απλώς περιμένουμε τη στιγμή που θα αυξήσουμε την τάση, μόλις μας το επιτρέψει ο υμέτερος κ Φωτόπουλος. 
Όσο για τη ΝΔ, αυτή κι’ αν με έχει μπερδέψει. Επαίρεται, διότι μας απάλλαξε από  τον ΓΑΠ. κ. Σαμαρά μου, δεν ήταν αυτός το πρόβλημά μας. Η πολιτική του ήταν το πρόβλημα. Τί να το κάνω που μας εγκατέλειψε αυτός, αλλά μας άφησε παρακαταθήκη τα Μνημόνια που αμέσως αποδεχθήκατε ως ευσεβής κληρονόμος; 
Σωτήριος Καλαμίτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου