Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Μανιφέστο του maditianos

Σήμερα στο ιστολόγιο γίναμε πολλοί , δύο δηλαδή. Μετά από μια μαραθώνια κρασοκατάνυξη στο καπηλειό 'Παγγαίο' , να κάνουμε και λίγο διαφήμιση , τόσες ώρες μας αντέχανε τα παιδιά , εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από  έτερο Καππαδόκη   - ο οποίος ανώνυμα ή επώνυμα  δικός του λογαριασμός- να καταθέτει την άποψη του , την γνώμη  και την γνώση του επί παντός επιστητού.
   Το ιστολόγιο δεν  διεκδικεί δάφνες αυθεντίας, το περιεχόμενό του :  κοινωνικός προβληματισμός   που στις εποχές μας είναι έντονος . Κάποιος σημαντικός  , μου διαφεύγει  το όνομά του είπε κάποτε , ότι  ευτυχισμένος αυτός που έζησε σημαντικούς καιρούς και επειδή όλοι οι καιροί είναι σημαντικοί , εδώ είμαστε . Δεν μας ενδιαφέρουν τα οπαδικά  δεν μας ενδιαφέρουν τα προσωπικά πάθη . Δεν γράφουμε με κεφαλαία , δεν γράφουμε με εκείνα τα ακατονόμαστα ΛατινοΑγγλικοΕλληνικά των αγράμματων. Οι μόνες λογοκρισίες  που επιβάλουμε στους εαυτούς μας και σε όποιους θέλουν μελλοντικά να καταθέσουν την άποψη τους. Mα θα μου πείτε το όνομα του ιστολογίου είναι γραμμένο με Αγγλικούς χαρακτήρες. Όταν ξεκίνησε , έγινε  για πλάκα και δοκιμαστικά , στην πορεία ανακαλύψαμε ότι διαβάζεται από Αμερική μέχρι Ρωσία σταθερά, που σημαίνει ότι κάποιοι που έχουν σχέση με το όνομα (Μάδυτο) το βρήκαν από τους Αγγλικούς χαρακτήρες οπότε το κρατάμε.
  Ο  maditianos δημιουργήθηκε με σκοπό  να δώσει βήμα σε όλους εμάς που τα 'χώνουμε' στους πολιτικούς μπροστά στην τηλεόραση , που σε παρέες 2-3- ατόμων τα λέμε ,στην δουλειά ή στον καφέ και θέλουμε να δημοσιοποιήσουμε την άποψή μας . Να καταθέσουμε αυτό που μας εντυπωσίασε αυτό που μας άρεσε ή που δεν μας άρεσε , ή εκεί που περάσαμε καλά. Να περάσουμε από το επίπεδο να επικοινωνούμε με στίχους τραγουδιών .
     Πάνω απ' όλα θέματα και νέα που αφορούν την Νέα Μάδυτο για να δικαιολογούμε το όνομα.Προσκαλούμε τους νεαρούς διαδικτυακούς φίλους να τολμήσουν  να καταθέσουν την οπτική τους για την καθημερινότητα.
   Όποιον λοιπόν  τον διακατέχει η ματαιοδοξία και θέλει να δημοσιοποιήσει την άποψή του,  ας τολμήσει  ανώνυμα ή επώνυμα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου