Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

El dorado gold

 Γιατί... να τα λέμε όλα πρέπει.
 40-50 κουκουλοφόροι λέει μπήκαν από την πίσω πόρτα  όχι από του σαλονιού την καλή, από την πύλη οχημάτων που λέγαμε και στο στρατό. Δηλαδή η πίσω πόρτα δεν φυλασσόταν από 'κείνες τις δίμετρες μαυροντυμένες ντουλάπες; Δηλαδή επειδή ήταν βράδυ οι "ντουλάπες" κοιμόταν; Άρα έχουν απολυθεί ήδη; Και αφού μπήκαν αυτοί οι εκπαιδευμένοι κομάντος  - γιατί μόνο εκπαιδευμένοι κομάντος θα μπορούσαν να πιάσουν στον ύπνο και να εξουδετερώσουν την σεκιούριτι του πιο αυστηρά φυλασσόμενου ιδιωτικού χώρου στην Ελλάδα- οι "ντουλάπες" τους παρακολουθούσαν απλά έντρομοι; Τα καημένα! Και αφού οι τρομοκράτες κάψανε τα φορτηγά και τα μηχανήματα των ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΩΝ, φύγανε ανενόχλητοι σφυρίζοντας ανέμελα και κλέφτικα. Προφανώς με καμιά δεκαριά  αυτοκίνητα (50 άτομα γαρ) μέσα από συγκεκριμένους ορεινούς χωματόδρομους. Η διαφυγή με τα πόδια αποκλείεται γιατί όποιος έχει περπατήσει στο βουνό, ξέρει ότι νύχτα χωρίς φως, καταδιωκόμενος, ούτε στο Χόλιγουντ. Και η αστυνομία που επιχειρεί συνέχεια εκεί εδώ και χρόνια, δεν πρόλαβε να αποκλείσει λίγους συγκεκριμένους  χωματόδρομους, εν αντιθέσει με πριν από 15 μέρες που για να πιάσει τα πιτσιρίκια του Βεβλβεντού, απέκλεισε όλη την Δυτική Μακεδονία σε χρόνο ντε τε.
 Προβοκάτσια : (Λατιν. provocatio) η δράση, η ενέργεια του προβοκάτορα, η οργανωμένη υποκίνηση ενεργειών για την πρόκληση αντιποίνων.
 Με προβοκάτσια ξεκίνησε ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος με τον εμπρησμό του Ράιχστααγκ. Με προβοκάτσια μπήκε η Αμερική στον πόλεμο με το Περλ Χάρμπορ. Με προβοκάτσια ξεκίνησε ο πόλεμος του Βιετνάμ, με την βύθιση των Αμερικάνικων πλοίων στον κόλπο Τόνκιν  από Αμερικάνους.
 Για να μην νομίζουμε ότι μόνο το Χόλιγουντ επινοεί σενάρια...
                                                                                                                                              Κουκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου